Noclegi Strona główna Kontakt z redakcją portalu noclegi pogodzinach.net Porównaj hotele, pensjonaty, ośrodki wypoczynkowe Rozrywka i Turystyka portal PoGodzinach.net ! english versionFrançaisEspañol Deutsch Русский
Noclegi Strona główna Kontakt z redakcją portalu noclegi pogodzinach.net Porównaj hotele, pensjonaty, ośrodki wypoczynkowe

Przedsiębiorstwo Uzdrowiskowe Ustroń

INFORMACJE VIDEOOFERTA GALERIA WIRTUALNE WNETRZA MAPA TURYSTYCZNAOPINIE GOŚCI KONTAKT

opinie

Komentarze


lista komentarzy

  • Wyjeżdżam do Równicy w sobotę 28.03 około godz. 10 z WROCŁAWIA. Jeśli komuś pasuje data i godzina mogę zabrać. Kontakt mailowy. dw.wroc@o2.pl

    heniek / 2015-03-25 16:31
  • Wyjeżdżam do Równicy w sobotę 28.03 około godz. 10 z WROCŁAWIA. Jeśli komuś pasuje data i godzina mogę zabrać. Kontakt mailowy.

    heniek / 2015-03-25 16:28
  • Wybieram się 29,03,15r do sanatorium rosomak ustroń. Czy ktoś z okolic Gdańska wybiera się w tym terminie?

    krystyna / 2015-03-19 9:56
  • Powiem tak, kadra wyższa i najwyższa chchcaca zarobic na pacjentach i personelu. Wyzysk wyzysk i wyzysk.

    Gola / 2015-03-17 18:30
  • Witam do sanatorium Rownica wybieram sie 30.03.2015 musze sie tam dostac z Warszawy moze ktos pomoze

    MONIKA / 2015-03-10 13:45
  • Jakie są zabiegi na kardiologi i ile dziennie napiszcie i coś jeszcze więcej jak ktoś był

    Marek / 2015-03-06 17:09
  • Parking przy ośrodku jest płatny i to nie mało ale znajomi parkowali na parkingu przy kościele ktory był bardzo blisko natomiast musisz zabrac stroj na basen dresy cos do wyjscia na wieczór do kawiarni jesli lubisz tanczyc pare ksiazek i dobry humor

    Bogdan / 2015-03-03 22:09
  • Ja tam jadę pierwszy raz

    Marek / 2015-03-03 21:09
  • Byłam tam 3 lata temu w pażdzierniku pogoda piekna zabiegi na wysokim poziomie pokoje ? byłam załamana chciałam wracac do domu , wyżywienie dla mnie niesmaczne mało ale chodzilismy dojadac na miasto ale za to towarzystwo było super duzo chodzilismy wieczorem tance w zapiecku i jakos zleciało 28 dni ,wytrzymałam .teraz kiedy jade tez mam nadzieje ze wytrzymam ale czytam te opinie to sie chyba nic nie zmieniło i to mnie martwi wiec zabieramy dobre humory i ruszamy jakoś bedzie !!! dozobaczenia na wielkim Titaniku

    Gosia / 2015-03-03 20:59
  • Byłam tam 3 lata temu w pażdzierniku pogoda piekna zabiegi na wysokim poziomie pokoje ? byłam załamana chciałam wracac do domu , wyżywienie dla mnie niesmaczne mało ale chodzilismy dojadac na miasto ale za to towarzystwo było super duzo chodzilismy wieczorem tance w zapiecku i jakos zleciało 28 dni ,wytrzymałam .teraz kiedy jade tez mam nadzieje ze wytrzymam ale czytam te opinie to sie chyba nic nie zmieniło i to mnie martwi wiec zabieramy dobre humory i ruszamy jakoś bedzie !!! dozobaczenia na wielkim Titaniku

    Gosia / 2015-03-03 20:59
Napisz nowy komentarz

autor

email

treść

informuj mnie o odpowiedziach


kod

dodaj obiekt
aktualizuj dane
reklama

RSS Nowości

[-] Porównywarka

Porównaj wybrane