Noclegi Strona główna Kontakt z redakcją portalu noclegi pogodzinach.net Porównaj hotele, pensjonaty, ośrodki wypoczynkowe Rozrywka i Turystyka portal PoGodzinach.net ! english versionFrançaisEspañol Deutsch Русский
Noclegi Strona główna Kontakt z redakcją portalu noclegi pogodzinach.net Porównaj hotele, pensjonaty, ośrodki wypoczynkowe

Przedsiębiorstwo Uzdrowiskowe Ustroń

INFORMACJE VIDEOOFERTA GALERIA WIRTUALNE WNETRZA MAPA TURYSTYCZNAOPINIE GOŚCI KONTAKT

opinie

Komentarze


lista komentarzy

  • Jadę do Równicy w lipcu.Napiszcie jakies aktualne opinie jak tam jest

    Jola / 2015-06-11 20:09
  • Jade do Rownicy z Gdyni, bedzie to moj pierwszy pobyt w sanatorium. Nie powiem sa obawy, ale licze na piekne widoki, leczące moje ,,kosteczki,, zbiegi, no i przyjazne towarzystwo. Bedzie spoko !!! pozdrawiam wszystkich kuracjuszy!

    Ewa / 2015-04-15 15:52
  • Wyjeżdżam do Równicy w sobotę 28.03 około godz. 10 z WROCŁAWIA. Jeśli komuś pasuje data i godzina mogę zabrać. Kontakt mailowy. dw.wroc@o2.pl

    heniek / 2015-03-25 16:31
  • Wyjeżdżam do Równicy w sobotę 28.03 około godz. 10 z WROCŁAWIA. Jeśli komuś pasuje data i godzina mogę zabrać. Kontakt mailowy.

    heniek / 2015-03-25 16:28
  • Wybieram się 29,03,15r do sanatorium rosomak ustroń. Czy ktoś z okolic Gdańska wybiera się w tym terminie?

    krystyna / 2015-03-19 9:56
  • Powiem tak, kadra wyższa i najwyższa chchcaca zarobic na pacjentach i personelu. Wyzysk wyzysk i wyzysk.

    Gola / 2015-03-17 18:30
  • Witam do sanatorium Rownica wybieram sie 30.03.2015 musze sie tam dostac z Warszawy moze ktos pomoze

    MONIKA / 2015-03-10 13:45
  • Jakie są zabiegi na kardiologi i ile dziennie napiszcie i coś jeszcze więcej jak ktoś był

    Marek / 2015-03-06 17:09
  • Parking przy ośrodku jest płatny i to nie mało ale znajomi parkowali na parkingu przy kościele ktory był bardzo blisko natomiast musisz zabrac stroj na basen dresy cos do wyjscia na wieczór do kawiarni jesli lubisz tanczyc pare ksiazek i dobry humor

    Bogdan / 2015-03-03 22:09
  • Ja tam jadę pierwszy raz

    Marek / 2015-03-03 21:09
Napisz nowy komentarz

autor

email

treść

informuj mnie o odpowiedziach


kod

dodaj obiekt
aktualizuj dane
reklama

RSS Nowości

[-] Porównywarka

Porównaj wybrane