Noclegi Strona główna Kontakt z redakcją portalu noclegi pogodzinach.net Porównaj hotele, pensjonaty, ośrodki wypoczynkowe Rozrywka i Turystyka portal PoGodzinach.net ! english versionFrançaisEspañol Deutsch Русский
Noclegi Strona główna Kontakt z redakcją portalu noclegi pogodzinach.net Porównaj hotele, pensjonaty, ośrodki wypoczynkowe

Przedsiębiorstwo Uzdrowiskowe Ustroń

INFORMACJE VIDEOOFERTA GALERIA WIRTUALNE WNETRZA MAPA TURYSTYCZNAOPINIE GOŚCI KONTAKT

opinie

Komentarze


lista komentarzy

  • Wyjeżdżam do sanatorium Równica w Ustroniu 13-07-2015 z Krakowa. Godzina okolo 6 rano. Mogę zabrać. tronic.pol(małpa)gmail.com

    tronic / 2015-08-14 15:26
  • Wybieram się do sanatorium Równica w Ustroniu. Wyjazd z Warszawy 31.07.15 w godz. 6-7 rano. Jeśli komuś pasuje data i godzina mogę zabrać. Kontakt tel. 600269677

    Andrzej / 2015-07-23 22:59
  • Jadę samochodem z Sieradza do Ustronia 02.08.2015r. około godziny 6-7 rano. Mogę zabrać. Kontakt na maila (js704@wp.pl)

    Jacek / 2015-07-19 1:04
  • Jadę samochodem z Sieradza do Ustronia 02.08.2015r. około godziny 6-7 rano. Mogę zabrać. Kontakt na maila.

    Jacek / 2015-07-19 1:03
  • Jade do Ustronia 14 07 2015 o godz 8 rano jak ktos chetny dzwonic 792 03 08 15

    rafal / 2015-07-09 22:30
  • Jadę do Równicy w lipcu.Napiszcie jakies aktualne opinie jak tam jest

    Jola / 2015-06-11 20:09
  • Jade do Rownicy z Gdyni, bedzie to moj pierwszy pobyt w sanatorium. Nie powiem sa obawy, ale licze na piekne widoki, leczące moje ,,kosteczki,, zbiegi, no i przyjazne towarzystwo. Bedzie spoko !!! pozdrawiam wszystkich kuracjuszy!

    Ewa / 2015-04-15 15:52
  • Wyjeżdżam do Równicy w sobotę 28.03 około godz. 10 z WROCŁAWIA. Jeśli komuś pasuje data i godzina mogę zabrać. Kontakt mailowy. dw.wroc@o2.pl

    heniek / 2015-03-25 16:31
  • Wyjeżdżam do Równicy w sobotę 28.03 około godz. 10 z WROCŁAWIA. Jeśli komuś pasuje data i godzina mogę zabrać. Kontakt mailowy.

    heniek / 2015-03-25 16:28
  • Wybieram się 29,03,15r do sanatorium rosomak ustroń. Czy ktoś z okolic Gdańska wybiera się w tym terminie?

    krystyna / 2015-03-19 9:56
Napisz nowy komentarz

autor

email

treść

informuj mnie o odpowiedziach


kod

dodaj obiekt
aktualizuj dane
reklama

RSS Nowości

[-] Porównywarka

Porównaj wybrane